Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ!



Βλέπουν την χθεσινή έκλειψη της Σελήνης σαν θεϊκό σημάδι και προειδοποιούν πως ένα τεράστιο γεγονός θα απειλήσει την ανθρωπότητα. Σήμερα κιόλας βγήκε ο Πάπας να μας πει πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν!

Η Εβραιοσιωνιστική cabal-ιστική "κλίκα" αμέσως μετά την διάσκεψη των G20 στις 15-16 Νοεμβρίου στην Αυστραλία, αντελήφθη πως έχει παγιδευτεί και πως δεν υπάρχει δυνατότητα επανάκαμψης και επανελέγχου του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. 


Τα γεγονότα κλειδιά που ακολούθησαν την έφεραν σε πλήρη απόγνωση με αποτέλεσμα την απώλεια αυτοελέγχου πράγμα που την κάνει να αντιδρά σπασμωδικά.


- Στις 26 Νοεμβρίου 2013 συνετρίβη η αρμάδα του Γιαχβέ που απεπειράθη να απελευθερώσει το αστροσκάφος "Λίλιθ" και τους εξωγήινους ερπετοειδείς που "φιλοξενούνται" σε υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ και στους οποίους απαγορεύτηκε να ανέρχονται στην επιφάνεια. Στην σύγκρουση εκείνη συνελήφθη ο υπαρχηγός του Γιαχβέ Μωϋσής ο οποίος ενεκλείσθη σε ηλεκτρομαγνητική φυλακή στην αστροπολιτεία "Νέμεσις".


- Στις 15 Δεκεμβρίου 2013, 84 ηγέτες της "ελίτ" συμπεριλαμβανομένων και 4 πρώην προέδρων των ΗΠΑ μαζεύτηκαν στην Ν. Αφρική στην ψεύτικη κηδεία του Μαντέλα (είχε πεθάνει και ταφεί τον προηγούμενο Ιούνιο) με σκοπό τον συντονισμό τους στην αντιμετώπιση της "εξωγήινης απειλής" χωρίς να κινήσουν υποψίες.


- Πρόσφατα ένας ένας άρχισαν να επισκέπτονται τον Πάπα στο Βατικανό για να δουν τι θα κάνουν. Τα ασήμαντα μέλη της "ελίτ" ελάμβαναν την διαβεβαίωση του Πάπα πως όλα βαίνουν καλώς και πως εξακολουθούν να είναι εξέχοντα μέλη της κοινωνίας που θα δημιουργήσουν μετά τον Αρμαγεδώνα, τόσον οι ίδιοι, όσον και οι οικογένειες τους. 


Οι υψηλά ιστάμενοι της "κλίκας" όπως η Αυτής Μεγαλειότης της Μ. Βρεττανίας που έσπευσε και αυτή στον Πάπα, σκοπόν είχαν να διαβουλευτούν μαζί του πως θα αντιμετωπίσουν τον αστροστόλο της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και την οργή της Νεμέσεως.

- Τα γεγονότα που προκάλεσε η "κλίκα" στουν Ουκρανία, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό της. 


Δεν υπολόγισαν σωστά την αντίδραση του Πούτιν, ο οποίος προσάρτησε την Κριμαία στην μητέρα - πατρίδα με εντελώς νόμιμο τρόπο και χωρίς αιματοχυσία. 

Τα μέτρα της "κλίκας" εναντίον Ρώσσων πολιτών έλυσαν τα χέρια του Πούτιν, ο οποίος έδωσε εντολή σε ειδικά εκτελεστικά αποσπάσματα όπως εξοντώσουν ένα - ένα τα μέλη της "κλίκας"!

BREAKING NEWS...
Church warns 'HUGE EVENT' is about to strike mankind and claims Blood Moon yesterday fulfilled an ancient prophecy in the BIBLE:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα