Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Ήθελα να ήξερα εάν η κυρία, η σοβαρότατη και αξιοπρεπέστατη, που είχε μιλήσει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, για την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή, δέχθηκε τηλεφωνήματα από άνδρες. Και πόσοι της δήλωσαν διαθέσιμοι.
Υπάρχουν άνδρες που τη βρίσκουν με μεγαλοκοπέλλες, όπως η κυρία Ελένη Ψυχούλη, περί αυτής ο λόγος, αν και θα αποφύγω να αναφερθώ προσωπικά στην εν λόγω, διότι κινδυνεύουμε να πέσουμε σε λούκι φτηνού κουτσομπολιού. Η δημόσια τοποθέτησή της επώνυμης κυρίας, άτομο συγκροτημένο, επαγγελματίας, όχι κάποιο τσόκαρο, μας δίνει την αφορμή να προσεγγίσουμε ακαδημαϊκά και κάργα τολμηρά το ζήτημα της αγαμίας. Μέγα πρόβλημα της εποχής μας.
Μιλάνε οι ορμόνες, ρε. Σύμφωνοι, το ερωτικό πάθος, η σεξουαλική επιθυμία έχει χρονολογία λήξεως, αλλά μια γυναίκα στα 40 και στα 50 είναι ακόμα στα ντουζένια της. Ικανή για ονειρικό έργο στο κρεββάτι. Για σκηνικά αλησμόνητα. Να τα κουβαλάς στη θύμησή σου μια ζωή.

Η κυρία Ελένη Ψυχούλη είπε ότι έχει να κάνει σεξ κάποια χρόνια. Φοβερό. Ούτε να το σκέπτομαι. Να περνάνε τα χρόνια σε κάποιον, σε κάποια χωρίς να το κάνει. Κι όμως συμβαίνει. Ακόμα και γυναίκες που μετράνε, το έχουν ξεχάσει. Δεν έχουν φαντασιώσεις. Είναι αδιάφορες, σχεδόν έχουν αποστροφή στο σεξ. Γιατί; Κάτι φταίει. Οι ίδιες. Οι μαλάκες οι άνδρες.
Βγαίνει με κάποιον η κυρία και ο δικός σου είναι ΑΕΚ, ερασιτεχνική κατηγορία. Δεύτερο πράμα. Δεν προσφέρει ποιότητα, σεξουαλική ικανοποίηση στην άλλην. Μήπως φταίει η κυρία. Το έργο θέλει δύο παίκτες, έστω και με διαφορετικό ρόλο. Δεν είναι one man show.
Το 60% των γυναικών καταφεύγει στον αυνανισμό. Μιλάμε για δεδομένα σύμφωνα με έρευνες επιστημονικές. Γκάλοπ δεν γίνονται μονάχα αν κάποιοι μαλάκες θα ψηφίσουν Σύριζα ή, Χρυσή Αυγή. Τα ευρήματα, για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, είναι και γαμώ αποκαλυπτικά. Το 47% των γυναικών στις ηλικίες 23-24 ετών έχει αποχή από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια.
Ρε, εμείς στα χρόνια μας, όταν είμασταν 15-18 χρονών, είχαμε τόσες κάψες, που επιτόπου σηκωνότανε το εργαλείο με το που βάζαμε το χέρι στην τσέπη. Μια ανεπαίσθητη επαφή και ο δικός σου σκέτος ιστός σημαίας σε ημέρα εθνικής γιορτής.
Το 70% των γυναικών δεν βρίσκουν σύντροφο. Δεν το καταλαβαίνω. Οι άνδρες την έχουν κόψει την μαλαπέρδα;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα