Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

7 Νόμοι – 7 σώματα – Πάτερ Ημών


Τι κοινό έχει το Πάτερ Ημών με τους Εφτά νόμους του Σύμπαντος και τα εφτά μας σώματα ? Έχουν ? Μήπως τελικά όλα είναι ένα ?



ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Η Αρχή της Νοητικότητας = αντανάκλαση της σκέψης με το σύμπαν, ο νους συνδέει το φυσικό επίπεδο με το πνευματικό
Η Αρχή της Αντιστοιχίας= Όπως πάνω και κάτω
Η Αρχή της Δόνησης= Όλα κινούνται
Η Αρχή της πολικότητας= όλα έχουν δύο πόλους, ένα ζεύγος από αντίθετα.
Η Αρχή της Περιοδικότητας= Τα  πάντα ρέουν, όλοι έχουν ακμή και παρακμή, άνοδο και κάθοδο.
Η Αρχή της Αιτίας και του Αποτελέσματος= Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα και κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία. Κάθε τι που συμβαίνει έχει το γιατί. Κάθε σκέψη και πράξη έχει άμεσα και έμμεσα αποτελέσματα.
Η Αρχή της γέννησης= η γέννηση εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης.



ΤΑ ΕΦΤΑ ΣΩΜΑΤΑ
Το φυσικό σώμα,
το αιθερικό,
το αστρικό( συναισθηματικό) σώμα,
το κατώτερο νοητικό
το ανώτερο νοητικό ( χριστικός Εαυτός)
το αιτιατό ( διαισθητικό, ενορατικό)
το πνευματικό
Όλα αυτά απαρτίζουν το σώμα που βλέπω που είναι το φυσικό σώμα, δηλαδή το υλικό μου κομμάτι. Τα υπόλοιπα είναι σώματα που αποτελούν την αύρα μου.
Υπάρχει η σκοτεινή ρυπαρή ουσία στα σώματά μου. Αυτό συμβαίνει γιατί εστιαζόμαστε σε δυσαρμονικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα.
Έτσι το μεταφέρουμε στον πλανήτη. Ο πλανήτης έχει υπερ φορτωθεί από συνολικό δυσαρμονικό βάρος και δυσκολεύεται να κινηθεί με φυσιολογική ταχύτητα.
Οφείλουμε να καθορίσουμε την ενέργεια μας και να ξανά γίνουμε ΦΩΣ, ώστε τα ηλεκτρόνια που μας αποτελούν να μπορούν να περιστρέφονται ελεύθερα γύρω από τον κεντρικό τους πυρήνα ( υλικό σώμα).
Αυτό θα μας φέρει σε αρμονία τον πλανήτη μέσα από μας.
Αν καταφέρουμε τις αρνητικές σκέψεις να τις κάνουμε θετικές με αγάπη, αρμονία και επικεντρωθούμε με πίστη στο φως θα βοηθήσουμε να εκδηλωθεί η ευημερία και η αφθονία σε μας και πάνω στον πλανήτη.
Θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο, να είμαστε σε ισορροπία και να γίνουμε δίαυλοι μέσα στους οποίους θα διέρχονται οι ενέργειες των Ανώτερων Εαυτών μας που προστατεύουν ότι είναι θετικό και εποικοδομητικό.


Το Πάτερ Ημών
Πάτερ Ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου~ ελθέτω η βασιλεία σου~ γενηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης. Τον άρτον ημών τον επιούσιων δος ημίν σήμερον~ και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών~ ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών~ και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.

Ας τα ενώσουμε τώρα να δούμε τον δρόμο που μας δημιουργούν έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τη γέφυρα που έχει δοθεί χιλιάδες χρόνια τώρα. Η ανέλιξη είναι επιλογή και για κάθε επιλογή υπάρχει και η ανάλογη υποδομή.
Έτσι λοιπόν τα εφτά σώματά μας, τα οποία είναι ο δρόμος της διδασκαλίας των 7 νόμων του σύμπαντος έχουν την δική τους μοναδική συνταγή, το Πάτερ Ημών. Το οποίο το είπε ο Ιησούς πάνω στο Σταυρό. Γιατί άραγε επέλεξε εκείνη την ώρα για να δώσει τη δόνηση- μάντραμ προς εμάς. Τι ήθελε να μας δείξει ? Τι μήνυμα μας έδωσε εκείνη την Άγια Ώρα.
Αυτό που ήθελε να μας δείξει ήταν πως μέσα από αυτή την δόνηση εμείς καταφέρνουμε να κάνουμε την γέφυρα ανύψωσης προς τον ουράνιο Πατέρα μας. Είναι η γέφυρα που μας επιτρέπει να ανεβαίνουμε στους ουρανούς όσο συχνά θέλουμε.
Όχι δεν είναι λάθος μας να κάνουμε προσπάθειες ένωσης με τον Πατέρα μας. Πως είναι δυνατόν να είναι λάθος να θέλουμε να επικοινωνούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ποια μάνα θα πει στο παιδί της, «μη με παίρνεις τόσο συχνά παιδί μου, βαριέμαι να σε ακούω». Η χαρά κάθε μαμάς και κάθε γονέα είναι να έχει την αγάπη και τη συχνή επαφή με το παιδί του. Το ίδιο και για τον Πατέρα μας Θεό. Έτσι εκείνος μέσα από αυτή την δόνηση της προσευχής αυτής, μας έδειξε πως μπορούμε να δημιουργούμε δόνηση γέφυρας, να παρακάμπτουμε όλο το γήινο περιβάλλον διαπερνώντας από τα 7 σώματα μας και να εναρμονιζόμαστε με τους 7 νόμους του σύμπαντος.


Η γέφυρα – η ένωση τους

Η Αρχή της Νοητικότητας = αντανάκλαση της σκέψης με το σύμπαν, ο νους συνδέει το φυσικό επίπεδο με το πνευματικό
το ανώτερο νοητικό ( χριστικός Εαυτός)σώμα

Πάτερ Ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά σου.
Είναι η στιγμή της αποδοχής μας για την Θεϊκότητα και Αγιότητα του Θεού που πια τον θεωρούμε Πατέρα όλων μας. Την μόνη πηγή τροφοδοσίας μας. Είναι η στιγμή που ανοίγει το ανώτερο νοητικό μας σώμα για να δεχτεί τον Χριστικό μας εαυτό και να παραδεχτεί την αντανάκλαση της σκέψης. Δηλαδή ο νους ενώνεται απόλυτα με το Πνευματικό επίπεδο. Το επίπεδο αυτό που ορίζει τον Θεό ως Πατέρα και τον άνθρωπο ως Υιό.

Η Αρχή της Δόνησης= Όλα κινούνται

το αιτιατό ( διαισθητικό, ενορατικό) σώμα

ελθέτω η βασιλεία σου~
Γνωρίζουμε πια ότι όλα όσα δημιουργούνται στην διαδρομή του Σύμπαντος βρίσκονται στον Έναν Νου. Στον έναν Θεό. Εκείνος είναι η αρχή της Δόνησης και Εκείνος θα φέρει τη Βασιλεία του παντού μέσα σε όλο το πλανητικό σύστημα. Τότε το σώμα το αιτιατό δέχεται τις δονήσεις από την αρχή της Δόνησης και η Βασιλεία Του αρχίζει να υπάρχει μέσα στην νέα μας τροχιά.

Η Αρχή της Αιτίας και του Αποτελέσματος= Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα και κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία. Κάθε τι που συμβαίνει έχει το γιατί. Κάθε σκέψη και πράξη έχει άμεσα και έμμεσα αποτελέσματα.


το αστρικό( συναισθηματικό) σώμα

γενηθήτω το θέλημά σου
Για κάθε τι που συμβαίνει υπάρχει πάντα μία αιτία και μέσα σε κάθε αιτία υπάρχει και ένα αποτέλεσμα. Για κάθε δρόμο υπάρχει πάντα μία εξήγηση.
Η Αιτία και το Αποτέλεσμα = γενηθήτω το θέλημά Σου, όπου σε κάθε δρόμο υπάρχει και το θέλημα Του Θεού. Δηλαδή ενώ ο Θεός έχει αφήσει τον άνθρωπο εδώ κάτω στην γη σε απόλυτη ελευθερία, αφού του έχει δώσει την ελεύθερη βούληση. Παρόλα αυτά πάντα προσπαθεί να δώσει φως και φώτιση τέτοια για να επαναφέρει την διαδρομή στο θέλημά Του. Μέσα από την διδασκαλία του μας έχει πει ότι κάθε μας σκέψη θα έχει και ένα αποτέλεσμα. Οπότε μας έχει πει πώς να σκεφτόμαστε και πώς να μη σκεφτόμαστε για να αποφύγουμε κάποια αποτελέσματα. Σε αυτό το μονοπάτι έχει ορίσει ως βοηθό το αστρικό σώμα του κάθε ανθρώπου. Μέσα σε αυτό το σώμα υπάρχουν αναρίθμητοι πνευματικοί οδηγοί σε κάθε άνθρωπο για να μας βοηθούν να έχουμε πάντα τον απόλυτο έλεγχο και απόλυτη επανένταξη στο Θέλημά Του. Στο θέλημα δηλαδή της αρμονίας και έτσι κάθε μας αποτέλεσμα να φτάνει να είναι ένα και το αυτό με το Θεϊκό σχέδιο.

Συνεχίζεται….

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα