Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Τι έχουν να πουν οι ''δύσοσμες κλανιές'' για την υγεία σας;



Γιατί μερικοί άνθρωποι είναι κλανιά βρωμάει περισσότερο από άλλους;

Κλανιά είναι μια λέξη που συνήθως χρησιμοποιείται όταν αναφερόμαστε στον μετεωρισμό, ο οποίος είναι ο ιατρικός όρος για το φυσικό αέριο που παράγεται στο στομάχι ή τα έντερα. Είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους να περνάνε αέρια μέσω του ορθού, αν και ο όγκος και η συχνότητα μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των ατόμων. Αυτή είναι μια αξιόπιστη ένδειξη για τα υποκρυπτόμενα πεπτικά προβλήματα.

Δύσοσμες κλανιές και πεπτικές διαταραχές:

Η αποκρουστική μυρωδιά των πορδών σπάνια συνδέεται με σοβαρή ασθένεια. Ωστόσο, ακόμη και έχετε φυσιολογική κινητικότητα του εντέρου και αποφεύγετε τροφές που περιέχουν θείο δεν μπορείτε να βελτιώσει την οσμή των πορδών σας. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζετε συμπτώματα όπως απώλεια βάρους, κοιλιακό άλγος, ναυτία, ή έμετο, μπορεί να έχετε μια διαταραχή του πεπτικού συστήματος . 
Αυτές είναι μερικές προϋποθέσεις για να λάβετε υπόψην:

Υδατάνθρακες δυσαπορρόφησης :

Μπορεί να κυμαίνεται από ήπια έως σοβαρή. Η ήπια μορφή μπορεί να παρουσιαστεί ως αόριστος κοιλιακός πόνος με φούσκωμα. Η σοβαρή μορφή αποκαλείται κοιλιοκάκη. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο και δυσφορία στο πεπτικό σύστημα,  χρόνια δυσκοιλιότητα και διάρροια. Και οι δύο καταστάσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με την αφαίρεση της γλουτένης από τη διατροφή σας .

Δυσανεξία στη λακτόζη :

Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι η ανικανότητα των ενηλίκων να αφομοιώσουν τη λακτόζη, ένα σάκχαρο που βρίσκεται στο γάλα και σε μικρότερο βαθμό, στα γαλακτοκομικά προϊόντα, προκαλώντας παρενέργειες. Εάν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, αποφεύγοντας τα γαλακτοκομικά μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε την ποσότητα του μετεωρισμού που παράγουν.

Λοιμώξεις του πεπτικού σωλήνα :

Υπάρχουν πολλά βακτήρια και ιοί που μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις στην επένδυση του πεπτικού σωλήνα. Αν υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε μία λοίμωξη, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να καθορίσει την κατάλληλη θεραπεία.

Πώς να αποτρέψετε τις δύσοσμες πορδές;

- Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις δύσοσμες πορδές σας είναι να αποφεύγετε την κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε θειικές ενώσεις. Εξαλείψτε τα κρέατα με υψηλή περιεκτικότητα σε θειικές ενώσεις όπως το βοδινό και χοιρινό κρέας από τη διατροφή σας και αντικαταστήστε τα με αντίστοιχες τροφές χαμηλής περιεκτικότητας θειικών ενώσεων , όπως τα ψάρια και το κοτόπουλο.
- Μασώντας την τροφή σας περισσότερο πριν από την κατάποση θα βοηθήσει το στομάχι και τα έντερα να διασπάσουν τις τροφές.
- Η μεγιστοποίηση της ποσότητας των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη διατροφή σας λειτουργεί ως ένα φυσικό καθαρτικό και σας βοηθά να έχετε κανονικές κινήσεις του εντέρου.
- Μπαχαρικά όπως η μέντα, το σκόρδο , το σασσάφρου χρησιμοποιούνται για αιώνες για όλους τους τύπους προβλημάτων του στομάχου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα